maanantai 16. heinäkuuta 2012

Nollatila

Ei ne hyvät yöt kestä. Nyt en tosin enää näe mitään järkeä osastollekaan menemisessä - mitä yksi ehkä hyvä yö hyödyttäisi, jos sen jälkeen tulee taas 10 huonoa ennen synnytystä?

Vaikka yö ei ollut paras mahdollinen, säännölliset supistukset ovat näemmä loppuneet. Kuinka kätevää. Nyt supistaa sen kerran, kun pitää lähteä jaloittelemaan/vessaan/vaihtaa asentoa ja se on siinä. Muutaman kerran saattaa supistella niin, että unet katkeaa, mutta muuten tuntuu, että ollaan edetty täydelliseen nollatilaan.

Mielessä on alkanut välkkyä sektio - ei tämä täältä näytä vapaaehtoisesti ulostuvan. Tosin tätä vauhtia muksukin ehtii turvota viisikiloiseksi ennen kuin sitä ruvetaan edes hätistämään ulos, joten siinä vaiheessa ei kyllä enää houkuta yrittää tuota alakautta likistystäkään. Ottaa kupoliin.

Huomenna pitää lähteä ulkoilemaan, sillä tänne tulee aamupäivällä joku asunnonkatsoja. Ottaa sekin kupoliin, sillä ainoa hyvän unen jakso mulla näyttää ajoittuvan aamun ja puolenpäivän väliseen aikaan.

2 kommenttia:

  1. Mä oon aina myöhässä näiden loistovinkkieni (kun tiijän asiat niin hyvin) kanssa, mutta sinuna menisin osastolle, kun kerran mahdollisuutta on tarjottu.

    Siellä sitten vikiset ja kiukuttelet ja surkeilet. Ainahan on mahdollisuus että ne säälii ja tekee jotain temppuja, jotta lapsonen tulee pihalle. Ehkä.

    Jaksaa jaksaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niillä ei vaan oo täällä tapana käynnistellä esim. lääkkeellisesti synnytyksiä "ennen aikojaan", vaikka olis suurinpiirtein hätäkin. Neuvolassakin sanoivat, että saa olla kuoleman kielissä ennen kuin täällä käynnistetään. Tietty jos taas ronkkisivat, mutta vähän näyttää siltä, ettei siitä oo sanottavaa hyötyä.

      Kyllä mä silti harkitsen sitä osastoa. Nyt jos tulee yhtään enempää ihan mahdottomia öitä, niin sinne vaan.

      Poista