keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Alien

Aikana, jolloin ajattelin, etten koskaan tule hankkimaan lasta, mietiskelin joskus, että raskaana oleminen tuntuu varmasti siltä kuin vatsassa olisi alien. No niin se muuten tuntuukin. Tässä vaiheessa tiineyttä liikkeiden kai pitäisi vähän vähetä tai ainakin muuttua, mutta en mä vaan ole huomannut mitään eroa. Päinvastoin minusta nuo liikkeet tuntuvat epämiellyttäviltä, kun koko vatsa heiluu ja aaltoilee ja välillä tuntuu, että se alien tulee oikeasti tuosta vatsanahkan läpi. Tai jos ei tule läpi, niin kaivaa kynsillään reikiä virtsarakkoon, peräsuoleen ja muihin elimiin.

Tänä aamuna olisi äitien tapaaminen neuvolassa. En tiedä menenkö. Olen taas valvonut koko yön (ensin aamuyöhön noiden liikkeiden takia ja sitten elukoiden takia(*, joten karisivat viimeisetkin unenrippeet) ja fiilis on lähinnä sellainen, että tapan kaikki, jotka tulevat 10 metriä lähemmäksi. Luultavasti tässä tilassa ei ole järkevää mennä lässyttävien mammojen keskelle kertomaan, että vitutuksen multihuipennusta pukkaa, sillä musta ulostuu kohta alien/damien.

*) En syytä valvomisestani eläimiä, sillä normaalioloissa olisin pienen unitauon jälkeen mennyt takaisin nukkumaan ja nukahtanut välittömästi, mutta kun on ensin valvonut koko yön ja päässyt ylikierrosten ihmeelliseen maailmaan, niin ei kovin paljon tarvita, että unta on ihan turha enää edes odottaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti