maanantai 11. kesäkuuta 2012

En sano enää mitään

Istuin aiemmin illalla koneen ääressä sohvalla lepuuttamassa. Sitä ennen mukelo oli muksinut taas pitkiä aikoja vatsaa, mutta yhtäkkiä alkoi muljua kunnolla. Navan viereen vasemmalle ja oikealle ylös ilmestyi kaksi pinkeää kuplaa ja koko vatsa vääntyi oikealle. Sen jälkeen oikealla ylhäällä on tuntunut isompi kova kohta. Liikkeitä on vaikea paikallistaa.

Että mitä helvettiä nyt tapahtui?! Onko se nyt perätilassa? Liikkuuko se? En puhu peloista enää mitään.

6 kommenttia:

  1. tai sit se kääntyi ns. akselinsa ympäri. eli ei perätilaan vaan rintamasuunta sun selkää kohti, syntymisasentoon. mulla oli tokaa odottaessa lopussa tollanen kova kohta ylhäällä ja luulin pääks, oli perse. liikkeet voi vaimeta varmaan kun nyt raajat on sisälle päin.

    VastaaPoista
  2. No tuota akselin ympärikääntymistä mäkin toivon! Liikkeitä olen tuntenut nyt jonkun verran, mutta ne tuntuvat kyllä aavistuksen verran eri paikassa ja vaimeampina. En osaa ainakaan vielä erottaa onko kyseessä koivet vai kädet, pitänee jatkaa kuulostelua.

    VastaaPoista
  3. Ja täytyy varmaan odotella hikkaa, siitähän tilanteen saattaa pystyä myös tarkistamaan. Aiemmin päivittäiset hikat ovat tuntuneet selkeästi tuolla alakerrassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niijja jos käänty akselisuunnassa, niin hikkailee nyt sisuskaluihisi päin, eli voinee olla vaimeampaa sekin.

      wandis, ei jaksa kirjautuu työkoneelta

      Poista
  4. Karseeta, mutta näin perätila-ammattilaisena voin vinkata, että hikka tuntuu tossa kylkiluiden alla. Ja jos se olisi voltin heittänyt, olisit asiasta varma. Se nimittäin SATTUU ja näkyy.

    Sinun housuissasi kipittäisin kiukkuisena sinne polille vaatimaan ultraa ja haarun ronklaamista. Panikointi on niin harvinaisen perseestä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tää kieppi kyllä näkyi ja tuntui myös hyvin epämiellyttävältä. Vatsa oli tosiaan jonkun aikaa ihan kallellaan oikealle ja mieskin sen erotti. Myllerrys on taas alkanut, mutta minusta liikkeet ovat siirtyneet selvästi enemmän vasemmalle ja alas. Aamulla taisi tulla se hikkakin eikä se enää kyllä alakertaa kutittanut samalla tavalla.

      Pakko kai se on soitella polille, hulluksihan tässä muuten tulee. Ei taas tarttenut pahemmin nukkua.

      Poista