perjantai 28. syyskuuta 2012

Uni

Poikanen on nukkunut koko päivän. On se toki herännyt välillä syömään - muutaman sekunnin kimeän huutoitkun saattelemana (mitä se ei ikinä yleensä harrasta). Kuumetta tai edes lämpöäkään ei päivällä tehtyjen mittausten mukaan ole. Kohta saatan kuitenkin alkaa huolestua ja mennä tökkimään sitä hereille.

Luultavasti ensi yönä valvotaan taas.


Sain jo tänään tilaamani imetysliivit Briteistä. Taidan alkaa vannoa Bravadoiden nimeen, vaikkei niissä niitä kaipaamiani kaaritukia nyt olekaan. Nyt tilattu Bliss-malli vaikuttaa erittäin lupaavalta; koko vaan meni pieleen eli nyt kun vielä saan liivit vaihdettua yhtä kuppikokoa isompiin, niin avot. Tilasin myös yhdet Anitat, jotka ovat hitusen ketunnokat, vaikka netistä saakin ihan toisenlaisen kuvan. Taidan silti pitää ne.

4 kommenttia:

  1. Tervetuloa osallistumaan arvontaan blogissani: http://odotusta-jonna.blogspot.fi/2012/09/me-179-110.html

    VastaaPoista
  2. Nyt on jotain vauvatsetsekärpäsiä liikkeellä, vannon samalla kun virkkaan foliohattuani. Muutamassa blogissa jo ihmetelty, kun vaaveli on vetänyt vaan unta kuulaan koko päivän. Niin meidänkin veti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho. Tyypit menee talviunille? Eikä muuten edes tarvinnut valvoa seuraavaa yötä, tää vaan nukkui (kunnes herättiin taas vatsaärinöihin).

      Poista