torstai 3. toukokuuta 2012

Vaivainen autiokaupungissa

Uaaah, eilinen oli taas oikein kunnon vaivaispäivä. Menin typeränä riehumaan imurin varressa ja kipukohtaushan siitä seurasi. Ruokaa laittaessa alkoi tuntua nivusissa pientä jomotusta, joka yltyi äkkiä niin voimakkaaksi, että jouduin odottelemaan ruoan kypsymistä nelinkontin keittiön lattialla. Siitä sitten pikaruokailun jälkeen kyljelleen sänkyyn. Koko illan olin aivan hellänä ja koppakuoriainen katollaan -tuntemuksissa, mahaan sattui heti jos yritin turhan voimallisesti esimerkiksi makuuasennosta istumaan. Samalla kun vielä tuntui, että vatsa räjähtää ja sisuskalut puristuvat nielun kautta ulos, niin ei ollut mikään maailman paras fiilis.

Aamuyöstä heräsin tunneiksi valvomaan, kun vauva veivasi niin voimallisesti kylkiä. Olo oli jo muuten onneksi parempi, joten valvominen ei enää siinä vaiheessa haitannut. Sainpahan taas yhden kirjan luettua.

Tämä kylä on autioitumassa täysin. Täällä on ollut pari kolme kivaa pikkuputiikkia, jossa olen käynyt hipelöimässä ja shoppaamassa kaikkea kivaa pikkusälää, lahjoja ja sisustustavaraa, mutta nyt viimeinenkin näistä putiikeista on lopettamassa. Putiikit ovat kaikki lopettaneet puolen vuoden sisään. Näiden lisäksi lopettaneita liikkeitä on muitakin, ja keskusta on suorastaan törkeän näköinen tyhjine liiketiloineen ja ränsistyneine rakennuksineen. Vast'ikään myös posti lopetti toimintansa ja siirtyi kioskin yhteyteen. Masentavaa.

Meidän myynnissä olevasta asunnosta ei ole tullut yhtäkään kyselyä, joten itse ainakin alan jo asennoitua siihen, että vauva syntyy tähän kämppään. Meinaa olla ahdasta (jotenkin voisi kuvitella, että kaksi isompaa ja yksi pienempi tyyppi mahtuisivat 70+-neliöiseen asuntoon, mutta kun on noita karvakavereita ja niiden kamoja ja...). Joku päivä on otettava raivausoperaatio ja siivottava hyllytilaa lapsen kamoille, jotka ovat edelleen muovikasseissa ympäri asuntoa. Äitiyspakkaus on olkkarin nurkassa ja odottaa, että saan tavarat luetteloitua. Ajattelin vielä tehdä tilauksen johonkin nettikauppaan, että saadaan loputkin puuttuvat tarvikkeet. Bumbeez.comissa näyttäisi ainakin olevan himoitsemiani tuttipulloja (Lifefactory) ja pinnasängyn reunapehmuste (musta, niin kuin pinniskin)... Niistä pirun kestovaipoista pitäisi vielä ottaa selvää, samoin siitä onko rintapumppu oikeasti must-hankinta (eilen opin mitä maidonkerääjät ovat). Imetysliivitkin on vielä hommaamatta, mutta ei kai tässä vielä mikään kiire ole...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti