keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Käninää

Lapsellinen vänkytys jatkukoon. Itkettää, mutta en saa edes itketyksi, perkele. Olen yrittänyt paikata parin tunnin yöunia pitkin päivää, mutta eihän siitä nukkumisesta mitään tule. Sellaista asentoa ei ole, jossa olis just nyt hyvä olla. Alapäätä painaa, kylkiä kiristää, häpyä ja nivusia vihloo. Sohvalle saatan saada vähäksi aikaa siedettävän asennon tyynyjen kanssa, mutta voi pojat, että leviää pää tähän makaamiseen. Vituttaa maata, kun samaan aikaan kämppä kaipaisi imurointia ja tuota pyykkiäkin riittäisi.

Ja tämä saatanan valkovuoto..! Ei riitä, että hikoiluttaa, mutta kun housuihinkin lurahtelee jatkuvasti - ihanan "raikas" olo. Tulen varmasti pitämään jälkivuodostakin.

Olen haaveillut jo aika monta päivää säärten sheivaamisesta ja bikinirajan siistimisestä, mutta en ole uskaltanut yrittää. Muutama päivä sitten sain kyllä varpaankynnet leikattua, mutta seurauksena olivat mojovat alavatsakrampit.

Tällä hetkellä eniten vihaamani raskauslatteus on: "Mutta ihanaahan tämä vain on, varsinkin kun palkinto on niin hyvä!" 

Huomenna pitäisi lähteä neuvolakäynnin jälkeen mökille yhdeksi yöksi - nyt kun vielä muka voi. Jee.

2 kommenttia:

  1. Samat tunnelmat, samat haaveet (perjantaina pitää mennä esittelemään toosaa ni ois kiva jos se on löydettävissä, tosin samaan rahaan voi töräyttää sulosääret telineisiin) ja vituttaa niin ettei veri kierrä.

    Erona se, että olen itkenyt ja kiljunut viimeiset puolitoista tuntia.

    "Kyllä se lopputulos palkitsee ja kaikki ikävä on kuin poispyyhitty." Kiva. Niin varmaan.

    VastaaPoista
  2. Toi latteus saa kyllä multakin äklöpisteet. Ja valkovuoto kanssa.

    VastaaPoista