torstai 17. toukokuuta 2012

Tavarahelvetti

Lapsi tulee kalliiksi (ylläri!). Saatiin eilen kulutettua rahaa ihan mukavasti ja silti on osa tarvikkeista vielä hankkimatta. Vähän jopa kauhistuttaa. En edes uskalla ajatella, kuinka paljon rahaa olisimme saaneet kulumaan, jos emme olisi saaneet mm. pinnistä, vaunuja ja turvaistuinta lainaan (tosin aiomme niistäkin maksaa jonkun "panttimaksun", vaikkei sitä ole pyydetty).

Tavaravuori sen kun kasvaa. Tavarat ovat edelleen odottamassa pesua ja lipastojen raivausta, pitää vähän miettiä tuota kersan huoneen järjestystäkin uusiksi. Eilisen tärkeimpiin hankintoihin kuuluivat varmaan hoitopöytä (Ikea-halpis - en tajua, miksi pitäisi maksaa useita satasia huonekalusta, jota tarvitsee ainoastaan rajallisen määrän aikaa ja joka ei edes ole mitenkään välttämätön), Manduca-kantoreppu ja hoitolaukku.

 

Mies muuten tilasi aiemmin tällä viikolla videokameran. En ole ihan varma, meneekö se jo liioittelun puolelle...

2 kommenttia:

  1. Voi arse! Mullei oo hoitolaukkua! :/ Eikö kulahtanu marimekko käy? Voiko sellasella mennä neuvolaan? Mistä hoitolaukun tunnistaa? Hjälp!

    VastaaPoista
  2. Nouuuu! Sossun tädit on ovella, jos meet Marimekossa neuvolaan! =)

    Erillisen hoitolaukun tarpeellisuudesta voidaan olla monta mieltä, mutta mun vaan piti saada sellainen... Siinä on mahdollisimman monta taskua ja lokeroa, että voi tehokkaasti hävittää kaiken tarpeellisen just kun niitä tarvitsee. Ajattelin, että josko vois hylätä erillisen käsiveskan (jota jostain syystä raijaan mukanani aina ja kaikkialle ja jossa kannan puolet omaisuudestani) ja jumittuneet hartiat, kun sitten joskus lähtee vankkureiden kanssa liikenteeseen.

    VastaaPoista