lauantai 7. huhtikuuta 2012

Virtahepo bikineissä

Pahin tautivaihe tuntuu olevan ohitse (eikä tarvinnut edes hakeutua päivystykseen). Huomenna käy siis matka kylpylään appivanhempien kanssa. En ole ajatuksesta mitenkään erityisen innoissani - itse asiassa juuri nyt tuntuu, että verisuoni katkeaa päästä ja tikahdun raivooni. 

Kokeilin äsken bikineitä ja yhdet bikinit sain kaapin uumenista ahdettua päälleni. Näytän ihan hel-ve-tin kamalalta. Suonikkaat tissit pullottavat pinkeän vatsan päällä ja reisiäkin on...itku pääsee. Ei jumalauta, että tässä kunnossa pitää lähteä vielä ihmisten ilmoille. Arastelen bikineitä muutenkin ja pidän aina suurinpiirtein paaston ja kuntokuurin ennen etelän lomia, mutta nytpä ei tälle ruholle vaan voi mitään. Sain tietää tästä koko reissusta niin lyhyellä varoitusajalla ja sitten iski tuo megaflunssakin, joten en ole todellakaan päässyt mihinkään uimapukuostoksille. Nyt ei vaan auta, noissa bikineissä on mentävä. Nöyryyttävää.

Koko komeuden muuten kruunaa vielä mun sairaalloisen vaalea ihoni, tummansiniset silmänaluset ja nyt flunssan jäljiltä erityisen punakka naama ja verestävät nenänpielet. Rakastan muutenkin ilman meikkiä hengailua (not!), joten ihan superia päästä luonnontilassa lillumaan altaaseen. Voi että on positiivinen meininki.

[Joo, en ole lopettanut meikkaamista raskausajaksi, koska se tarkoittaisi käytännössä sitä, että en lähtisi ulos ovesta. Näytän ihan saatanalta ilman meikkiä, joten en yleensä vie edes roskapussia ilman pakkelia. Kivittäkää.]

2 kommenttia:

  1. Äitee meinas raahata meidät Flamingoon tossa maaliskuun puolella, tyttölomalla. Juu ei natsannut ei. Mullakin on selvästikin yhtä nätti iho kuin sullakin, näin loppuraskaudes punottaa koko ajan. Flunssaa tai ei. Noita tissejä mä kaipaisin itsellenikin, mutta ei. Paino nousee, maha kasvaa ja tissit ne vaan pysyy olemattomina :D Että ei hyvä sekään.

    VastaaPoista
  2. Toisaalta niiden pienempien tissien kanssa on helpompi tulla toimeen. Mä olen jo pitkän aikaa joutunut pitämään öisinkin urheiluliivejä, että hinkit pysyvät edes jotenkuten hallinnassa. ;)

    VastaaPoista