torstai 5. huhtikuuta 2012

Elämän parasta aikaa

Törmäsin aamulla netissä Anna-Leena Härkösen sitaattiin: "Olen kuullut monien naisten huokaavan, että raskaus on heidän elämänsä parasta aikaa. Herää kysymys, että minkähänlaista paskaa heidän elämänsä sitten yleensä on?" Pakko oli virnuilla, vaikka kyseinen sitaattihan on sinänsä vakavahenkisestä Heikosti positiivinen -kirjasta. Näytti tuo kirja löytyvän kirjahyllystä, joten taidan laittaa sen uudelleen lukulistalle.

Tämä tuleva mamma on muuten kuumeen kourissa ja toivoo parantuvansa ilman visiittiä paikalliseen terveyskeskuspäivystykseen. Muusta en olisi niin huolissani, mutta keuhkot huutavat välillä hoosiannaa siihen malliin, että niinköhän tästä ilman antibioottikuuria selvitään.

2 kommenttia:

  1. Kiva kun olit käynyt blogissani ja jättänyt kommenttiakin!

    Hah, tosiaan, en voinut itsekään olla nauramatta tuolle. Jos suonenvedot ja happamat röyhtäisyt "hallitsemattoman" keksivartalon pyöristymisen kanssa on parasta mitä nainen tietää, niin ei taida olla kovin kummoista se elo muuten :'D

    VastaaPoista
  2. Kiitos vastavierailusta! :)

    Tuo lausahdus kieltämättä tulee itselläkin mieleen (luvattoman) usein, kun koettaa taapertaa keilapallo jalkovälissä ja selviytyä arkiaskareista edes jotenkuten. Mutta hiphei, kärvisteltävää ei onneksi enää ole mahdottoman pitkään. :)

    VastaaPoista