lauantai 7. huhtikuuta 2012

Raivottaren paluu

Haha, juuri kun olen miettinyt, että olenpa ollut tasapainoinen pitkän aikaa, niin raivofiilikset tekevät paluun rytinällä. Voi hyvät hyttyset, että on ketuttanut koko päivän! Just nyt olis kiva kun olis litteä vatsa, voisin juoda Kultalonkeroa tai kuivaa omenasiideriä, mennä hippaamaan festareille muutamaksi päiväksi tai vetää oikein kunnon baarikierroksen ja olla sinkku. Varmasti oma osansa tässä vitutuksessa on tällä päiväkausien sisällä sairastamisella: ei meinaa pää kestää enää yhtään tätä kotona pönötystä. No, huomenna on ohjelmaa - se ei vaan ehkä ihan ole toivotunlaista.

Tulee muuten varmasti mentyä 27.-29.4. Helsingin Messukeskuksessa järjestettäville lapsimessuille. En aio mennä lähellekään mitään vaistovanhemmuusluentoja, ja luultavasti hermot tulevat palamaan aika tehokkaasti kyseisillä messuilla muutenkin, mutta täytyy kai siellä käydä "pyörähtämässä" (kauhukakaroita ja lehmämäisesti hymyileviä äitejä silmän kantamattomiin, huh!). Toivottavasti ei lompakko kevene ihan mahdottomasti. Reissun päätarkoitus on kyllä siellä toisella puolella lemmikkimessuilla: olen aina kironnut kyseisiä messuja juuri lapsimessujen samanaikaisuuden takia, koska tuntuu, että niitä pieniä perkeleitä riittää lemmikkipuolellakin riesaksi asti. Vanhemmat saisivat opettaa lapsensa käyttäytymään eläinten lähellä ja varsinkin olemaan sörkkimättä ja häiriköimättä näytteillä olevia eläimiä luvatta. Tosin kun eiväthän kaikki vanhemmatkaan tuota asiaa tajua, niin tyhjästä on paha nyhjäistä.

En tiedä pitäisikö messujen yhteydessä uskaltautua kyselemään tai ottamaan selvää kestovaipoista (kirosanatavaraa nämäkin). Ne vähän kiinnostaisivat, mutta pelkään niiden ympärillä leijuvaa hörhöauraa. Lisäksi koko homma vaikuttaa jotenkin ihan ydinfysiikalta enkä ole vielä uskaltautunut yksillekään aihetta käsitteleville nettisivuille. Mutta ehkä sitä jotenkin kestäisi yrittää vähän edes selvitellä asiaa? Itse en mitään vaippoja ala ommella, koska olen niin antikäsityöihminen kuin vaan olla voi, mutta niitä kai voi ostaa valmiinakin jostain nettiputiikeista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti