keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Tuuletusta

Tänään on ollut ihan superunipäivä. En tiedä mistä tuulee, mutta homma on sujunut näin:

  • Eka herätys päivään klo 5, kun huutajaeläin ilmoitti kovaan ääneen nälästään. Poikanen mesoi ja imutteli klo 6:een, jonka jälkeen nukuimme vierekkäin klo 8:aan.
  • Ekat päikkärit vaunuissa pihalla 2 h. Ei tarvinnut kiertää edes korttelia, kun poika nukahti hoitopöydälle pukemisvaiheessa. Hain silti postin samalla vaivalla.
  • Tokat päikkärit vaunuissa niin, että lenkillä ensin 1 h ja sitten pihassa toinen tunti päälle. Sitten oli jo kärrättävä sisälle, kun tuli pelko, että nyt menee yöunet.
  • Yöunille nukahdus klo 20.10 ainoastaan puolen tunnin hänksläämisen ja tissittelyn jälkeen.
Kevyt olo. Aamu oli ihan paras, kun sain kaikessa rauhassa juoda kupin kahvia, syödä ja laittautua. Jäi luppoaikaakin, joten surffasin.

Viime yönä herätykset tulivat alkuun tunnin ja 40 minuutin välein, mutta klo 2:n jälkeen mulla ei ole selkeitä muistikuvia. Voi olla, että poika on nukkunutkin. Yö tuntui suorastaan kevyeltä.

Tänään lähdin mielelläni lenkillekin, kun se ei ollut enää pakkopullaa. Ihan mahtavaa. Toivottavasti mun hymy ei hyydy, jos/kun paukkupakkaset iskevät.

10 kommenttia:

  1. :)! Tämä oli kiva lukea! Ja parempi nauttia kun kerrankin voi, jospa vauva näytti että osaan minä tämmösiäkin kun vauhtiin pääsen :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, eilen oli kivaa ja on tänäänkin, vaikka väsyttääkin enemmän kuin laki sallii. :P

      Poista
  2. Tosiaan, tämä bloggaus oli ehkä parasta päivässäni! :) Josko nyt helpottais vähän, jos tämä on se seuraava Kausi? Kestäispä se pitkään! Hyvä te!

    - Piia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä vauva! Kyllä nämä päiväunet ehdottomasti helpottavat elämää - yöunet seurannevat perässä _sitten joskus_. ;)

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kyllä, sitä tämä kehitys on! Nyt kun vielä olis vähän vähemmän pakkasta kuin 27,5 - millä hiivatilla minä tuon nukutan huomenna?

      Poista