keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Onnea, takaisku ja...housut

Viime päivinä olen vannonut Manducan, päiväunien, suht' säännöllisen rytmin ja uudistuneen kuvausinnon nimeen. Vaikka yöt ovat mitä ovat, olo on levänneempi ja rennompi, kun pakkolenkkejä ei enää tarvitse tehdä. Ja jos jonain päivänä oma ulkoilu jää vähäiseksi, seuraavana päivänä on jo hinku ulkoilemaan, joten en ole onneksi jäänyt pelkästään kotisohvalle.

Manducan kanssa saa tehtyä yllättävän paljon asioita. Joskus siinä tulee jopa uni.

Tänään on kuitenkin ollut lievä unipaniikki, sillä aamusta lämpömittari näytti turhan kovia lukemia ulkona nukkumiseen ja monena kertana onnistuneet äidin vieressä otetut aamupäiväunetkaan eivät olleet kovin suuri suksee. Päivemmällä vaunuissa tuli jostain syystä parku, ja itkuhälytin aiheutti sydämentykytyksiä, sillä kuulin - onneksi juuri alkavan - huudon keittiöön eikä hälyttimestä kuulunut ääntäkään. Nyt on menossa vaunuyritys nro 2. Hälyttimen kanssa on vähän stressiä ja on pakko käydä tsekkaamassa tilanne vähän väliä keittiön ikkunasta.

Meillä on sitteri ilmeisesti menneen talven lumia. Jätkä pungertaa itsensä siinä kaksinkerroin, vaikka sitteri olisikin keskiasennossa. Istuvammasta asennosta tyyppi on heti lärvi varpaissa.


Tässä muuten Humanistimutsille panssarihousukuva. :P
Mummin kutomat villahousut, joiden piti mennä päälle tänä talvena. Menivät päälle kerran syksyllä niin, ettei muksulla ollut housujen alla kuin vaippa. ;)
------------------------------------------------------------
Joo, ei se nyt nuku (liikkumattomissa vaunuissa). Kiva. No, jätkä reppuun. Huomenna on päivä uus.

2 kommenttia:

  1. Haa, loistavat panssarihousut! :D Meidän ministiinille voisi melkein mahtuakin. :P Pakko toki löpistä, että oon huomannut, että ajoittain jos neuloo pöksyt lähtien lahkeista, on ainakin amatöörin hankala saada riittävästi tilaa vaipalle vaikka kuinka seuraisi ohjetta. Ylhäältä alas neuloessa se on helpompaa.

    Palasin muuten myös manducan pariin ja viritin lapsosen lonkalle, mikä ei oikein toiminut. Kokeiluista innostuneena rohkeilin ja ihan yksin hiissasin lapsen selkään ja lapsi repussa väänsin leipätaikinan. Nyt oon sitten hommaamassa kudottua liinaa ja ties mitä kun tuo selässä kantelu on aivan mahtavaa.

    Erinomaista uutta päivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, uskon että homma on teknisestikin haastavaa, mutta meidän äiti on aina ollut näpertelijä ja pyöristää mitoissa aina alaspäin, kun ehkä olis syytä tehdä toistepäin... :P Yhdet sukatkin tulivat niin pienillä varsilla ("että pysyvät jalassa") ja tiukilla silmukoilla, ettei niitä saanut mitenkään vastasyntyneenkään jalkoihin. Mutta joo, ei pitäis arvostella, kun ei saa itse mitään aikaiseksi. :D

      Poista