torstai 17. tammikuuta 2013

Tuhannen taalan haaste

  1. Kiitä haasteen antajaa. Kiitos, Humanistimutsi!
  2. Kerro kahdeksan asiaa itsestäsi. Äääh. Arvatenkin jotain muuta, mitä olen kertonut aiemmassa haasteessa.

    * Pelkäsin aiemmin hervottomasti tätä eläinlajia, jota mulla nyt on. Pääsin pelosta joskus ehkä 26-vuotiaana, kun päätin, että pelko loppuu nyt.
    * Mulla on kuusi tatuointia, joista varsinkin yksi kaipaisi lisää väriä, koska hädintuskin enää erottuu kunnolla.
    * Lähden tänä vuonna, jos onni suo, neljälle matkalle. Kaksi niistä ovat mallia "piipahdus" ja ne matkataan yksin.
    *
    Ostin tänäKIN vuonna alesta talvitakin ja -housut, koska ennakoin tulevien talvien lumileikkejä. En ole ikinä omistanut näin paljon ulkoilukuteita.
    * Pidän ainakin näääääääin paljon punaviinistä.
    * Haluaisin kokeilla ratsastusta noin 18 vuoden tauon jälkeen. Olin pikkulikkana ponityttö, mutta harrastus piti jättää alati pahenevan allergian takia. Tulin tallilta aina kaikki naaman aukot kiinni muurautuneina ja henki pihisten.
    * Em. allergia oli mulle kuin maailmanloppu. Olin hyvin surullinen lapsi ja teini mm. eläinallergiani takia.
    * Olen muuttunut aamuvirkusta illanvirkuksi vanhemmiten. Olen vaan niin pihalla aamuisin, että tarvitsen aikaa toimia.
  3. Vastaa haastajan kahdeksaan kysymykseen.

    1. Missä ja miten haluaisit asua?
    Kuvittelin, että haluan asua omakotitalossa, jossa voisin myös työskennellä eli jossa olisi mulle työhuone ja muutenkin sen verran tilaa, että voisin vaikka alkaa kasvattaa noita elukoita. No, selvisi kuitenkin (ei edes kovin yllättävästi), että  mä en todellakaan kestä tehdä töitä yksinäni enkä varmasti ole edes niin reipashenkinen, että jaksaisin omakotiasumista. Haluaisin siis asua mukavasti eli niin, että ei ole ihan superahdasta ja että asunnossa on sauna. Rivari vois olla passeli, jossain vähän isommassa kaupungissa. On kiva, jos pääsee kesällä omalle pihapläntille grillaamaan. Kaikkein eniten mielisin takaisin pääkaupunkiseudulle, mutta se tuskin tulee toteutumaan ihan pian.
    2. Kuka on vaikuttanut eniten maailmankuvaasi? Miten? Tää on paha. Nyt varmaan pitäisi heittää tähän joku Jeesus, Gandhi tai Hawking mutta njääh. Sanoisin, että erään "synkistelevän popbändin" lauluntekijä/kitaristi/laulaja. :) Olen edelleen varma, että kyseinen herra on pelastanut minut elämälle ja olen hänelle elämäni velkaa. Hänen kauttaan tajusin, että on ihan ok olla Tylsyys ja muodostaa maailmasta juuri omannäköinen käsitys. Tämän järkevämpään vastaukseen en juuri nyt kykene.

    3. Millaista autoa ajat?
    En aja. Ei ole ajokorttia.

    4. Minne matkuistaisit jos lähtö olisi kahden tunnin kuluttua ja kohde vapaasti valittavissa? Miksi?
    Näähän on vaikeita! Lähtisin, ööööh, Reunionin saarelle. Sinne siksi, koska luultavasti moiseen ei muuten tarjoutuisi tilaisuutta ja olen "aina" halunnut nähdä paikan. Kirjoittelen edelleen erään reunionilaisen ihmisen kanssa, jonka kanssa aloin teininä kirjeenvaihtoon.

    5. Mikä on tyhmintä, mitä teit vuoden 2012 aikana?
    Kyllä ne on varmasti ne raivarit. Jessus, että oli pinna "välillä" kireänä raskaana ollessa.

    6. Mikä on parasta mässyä?
    Sipsit! Olen ollut sipsiholisti jo teinistä. Vähän on addiktio ehkä laantunut ajan saatossa, mutta silti tasaisin väliajoin tekee mieli sipsejä.

    7. Mitä vetäisit eilen lounaaksi?
    Me tehtiin eilen ihan kunnon ruokaa, kun poika veteli päikkärit vaunuissa pihalla! Pottuja, lohta, kastiketta ja sokeriherneitä. Tosin tarkalleen ottaen en syönyt lounasta lainkaan, sillä söin "aamupalan" joskus kahdelta iltapäivästä ja päivällisen sitten myöhemmin päivällisaikaan. Yleensä emme välttämättä syökään lounasta vaan meidän aikuisten lämmin ateria ajoittuu iltaan.
    8. Minkä toivoisit olevan elämässäsi toisin? Haluaisin enemmän sosiaalista elämää ja mahdollisuuksia tehdä "jotain". Haluaisin muuttaa parempien palvelujen äärelle. Olisi myös kiva, jos olisi työsuhde, johon palata äippälomalta.
  4. Keksi kahdeksan uutta kysymystä. Ou shit.
    1. Mikä on ollut elämäsi suurin pettymys?
    2. Millainen lapsi olit?
    3. Mihin olet koukussa?
    4. Mikä on ollut elämäsi hauskin tai unohtumattomin matka? Miksi?
    5. Mistä haaveilet?
    6. Jos voisit muuttaa eiliseltä yhden asian, mitä tekisit toisin?
    7. Mitä sanoisit teini-ikäiselle itsellesi?
    8. Mikä on ollut yllättävintä äitiydessä?
  5. Haasta kahdeksan bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa. Haastan kaksi. Hekin ovat erittäin todennäköisesti jo haasteen saaneet, mutta näillä mennään. Leopardikuningatar ja Bleue, olkaatten hyvät.
Note: Tämä on kirjoitettu melkein kokonaan eilen 16.1. Piti julkaisemani illalla, mutta sitten alkoi hulina...

5 kommenttia: