maanantai 19. marraskuuta 2012

Tömps

Pari viime yötä on mennyt kouhotusta seuratessa. Tähänkin mennessä uudet taidot ovat näkyneet yöunissa, mutta enpä arvannut, että yökikkailu vaan yltyisi. Ei mitään puhetta alkuyön pitemmästä unipätkästä eikä muutenkaan pidemmistä unipätkistä. Meillä herätään taas noin 1½ tunnin välein. Yöllä on myös kiva tömpsytellä eli hakata äksänä nyrkkejä ja kantapäitä patjaan. Sen jälkeen seuraa kierintää puolelta toiselle ja tietysti turhautumista, kun mahalleen ei heti pääse (ininää tulee luonnollisesti siitäkin, jos kiepsahtaa vatsalleen ja joutuu kenottamaan siinä liian pitkään). Syöminen on mallia possujuhlat ja tissiä purraan ja revitään. Jos nännit eivät tätä ennen olleet rikki, niin nyt ne ovat. Auh.

Päivällä hulina jatkuu. Yksin ei ole hyvä olla, tissin vierusta tai syli on paras paikka. Tissillä taas riuhdotaan, potkitaan ja mätkitään. Matolla käännytään jatkuvasti ja nyt vatsallaan pitäisi jo päästä eteenpäin: pikkujalat potkivat hulluna ja turhautuminen on taattu. Jos päivällä sattuu nukahtamaan sisällä, herääminen tapahtuu viimeistään vartin päästä.

Iskä lähti vaunulenkille, joten mun pitää rientää suihkuun.

4 kommenttia:

  1. Monennen kuun vaihde siellä nyt jo on :)? Mutta olenko outo jos kiinnostas kuulla, mites tissi voi :D?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tissi on KAI paranemassa, toivon ma. Ja siis jätkä on nyt viikon päästä 4 kk, jos sitä meinasit. :)

      Poista
  2. Tuo on kyllä aika uuvuttavaa aikaa... Mulle tosin tulee lähinnä mieleen, että voi miten ihana tuon ikäinen vauva on kun yrittää jo vähän pungertaa itseään liikkeelle! Oih ja voih. Niin se aika kultaa muistot ja valvomiset unohtuu...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, toisaalta ehdottoman ihanaa seurata miten tuo jannu kehittyy niin valtavasti koko ajan. Se on vaan se yökikkailu, joka toisinaan hyydyttää huumorin.. ;)

      Poista