tiistai 27. marraskuuta 2012

Aina yhtä yllättävä - uni

Nukahtamis- ja uniasiat eivät lakkaa hämmästyttämästä. Makoilin about tunnin kakrun kanssa sängyssä ja koetin tarjota tissiä. Kakru ei kun hänkslää, ja jos en tietäis paremmin (!), voisin väittää sen olleen ilkikurinen. Kiljahtelua, kääntyilyä, tömpsyttelyä, jalkojen metsästystä ja jossain välissä ehkä parit rauhattomat hörpyt. Kyllästyin, kun meno oli niin vallatonta ja lähdin hakemaan taukoevästä. Mitä tekee poika? Alkaa välittömästi mun poistuttuani unijodlauksen ja nukahtaa. Kauaa se ei kyllä unessa pysy, veikkaan, koska tänä iltana on tankkaukset olleet hyvin vähissä.

Viime yökin yllätti. Yöt ovat olleet pääsääntöisesti rankkoja, herätyksiä on ollut monta. Eilen sitten loppui kuin seinään. Tarjosin aamulla moneen otteeseen tissiä, ei huolinut, piereskeli ja nukahti uudelleen. Syöntikertoja kertyi ehkä kolme - täsmällistä lukumäärää vaikea sanoa, koska olen aina aika kujalla. Ja mä olin ihan varma, että juuri tuosta yöstä tulisi karmeista karmein, koska käväisimme shoppailureissulla Tampereella ja shoppailujen päätteeksi vielä kahvittelemassa ystävien luona (voi että piristi!).

Nukahtamisjutuissa mietityttää myös, että mitä hiivattia meillä sitten tehdään, kun/jos (kovat) pakkaset tulevat ja mukeloa ei enää voi työntää pihalle nukkumaan päikkäreitä. Vähän hirvittää.

2 kommenttia:

  1. Jospa unihommat alkaisi sujua. Meillä on nyt kans yöt katkolla mutta pitkin katkoin kun vauva bailaa tunnin, toista keskellä yötä.
    Apua älä puhu pakkasista! Meillä on varm kataströöf jos yritän nukuttaa näitä samaan paikkaan. Veikkaan nukuttavani vaunuun sisällä. Ne päikät on muuten meillä ollu aina eri helppo nukutus kuin iltaunet joten jospa se tilanne yllättää teilläkin :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Au, voimia katkonaisiin öihin! En tiedä kumpi on pahempaa, jatkuva heräily vai se, että tyyppi valvoo yhtäkkiä keskellä yötä pitempiä pätkiä.

      Me taidetaan aloittaa sisäpäikkäriharjoitukset jo nyt, ihan varmuuden vuoksi. Tällä jannulla on vaan ihan ilmiömäinen kyky nukahtaa sillä sekunnilla, kun se viedään ulos ja herätä heti, kun ulko-ovi sulkeutuu takana. Kyllä se varmaan jotenkin saattaa sisälle nukahtaa, mutta kun sitä unta ei vaan riitä ja herätys tulee sitten tosi pian.

      Poista