keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Onko tää nyt taas sitä?


Epäilen, että meillä on menossa tiheä imu. Sopisi kaiketi ikään. Kaikeksi onneksi mies otti muutamia päiviä isyyslomaa juuri tähän saumaan (plus sillä on vapaat), joten mulla lienee toivoa selvitä hommasta järjissäni. Ehkä. Syötin just kolme tuntia: kaksi kertaa mun sängystä häippääminen aiheutti pikku itkut, mutta kolmas kerta tuntui onnistuvan. Rusanen ainakin edistyi vauhdilla.

Kuva: Adlibris



Hitto, kun olis kiva paneutua toistenkin blogeihin ja katsoa vaikka kovolta sinne nauhoitettuja kymmeniä ohjelmia, mutta on ollut jotenkin haasteellista viime aikoina. Lapsen syöminen on ylipäänsä muuttunut: joko se nukahtaa rinnalle päivälläkin tai sitten se mesoo (potkii, huitoo, hymyilee, kälättää, tunkee nyrkkejä suuhun, "puree" tai joskus känisee) eikä malta keskittyä hommaan ollenkaan. Äitiä tai iskää ei voi päästää silmistään. Vaihe.

Tänään on lapsen sydänultra. Herätys tulee liian pian (ja pitäisi jo maate). Jännittää.

4 kommenttia:

  1. Tsemiä ultraan kovasti!

    Piti tsekata googlesta kuka tuo kirjailija on. Kasvtietprof, joten siltä pohjalta kuulostaa mielenkiintoiselta kirjalta- laitahan tännekin lukumietteitäsi jos jaksat :). Olisin kovin kiinnostunut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua vähän ujostuttaa julkistaa lukumietteitä, koska tuntuu, että pitäisi tutustua genreen vähän paremminkin, että voisi muodostaa jonkinlaisen järkevän mielipiteen. Mutta voin mä koettaa jotain sanoa.

      Ilmeisesti tuokin on kirja, joka on kovasti jakanut mielipiteitä ja aiheuttanut polemiikkia. Itse en tästä ollut aiemmin kuullut, mutta voisin kuvitella, että näkökanta on osin samaa kuin Keltikangas-Järvisellä.

      Poista
  2. Hei, toivottavasti ultra meni hyvin!

    Ei liity tähän, mutta sulle on tunnustus! Ja haaste täällä!

    VastaaPoista