keskiviikko 14. marraskuuta 2012

PRKL

Nyt voi sanoa, että vituttaa. Lääkäri on varattuna iltapäivälle, jos nyt sais vaikka ab-reseptin varalle (en jotenkin oikein usko, että voivat tehdä muuta). Kuume on kuitenkin laskenut - tästä osoituksena viimeöinen hikoilu, joka oli luokkaa megalomaaninen. Ei ihan heti uskoisi, että näinkin pienestä akasta voi tursuta niinkin paljon hikeä: kaikki vaatteet ja juuri vaihdetut petivaatteet ihan läpimärkiä. Nukuttiin sitten kaikki kolme toisella puolen sänkyä - tai no, nukuttiin mitä nukuttiin.

MUTTA. Sairaassa tississä on ja pysyy paakku. Paakku on jossain uumenissa ja melko iso. Ja on hierottu, pumpattu, suihkuteltu, hierottu saunassa, annettu lapsen imeä suunnasta jos toisesta, mutta paakulle ei tapahdu yhtään mitään. Kaalit ja rahkakääreet (hyi helvetti!) on tosin kokeilematta. Enkä ole nyt ihan joka toinen tunti tuota rintaa kyllä yrittänyt tyhjentää - pumppauskin on ihan saatanasta. Ja vielä kun pitäis sitten joka välissä olla pesemässä ja desinfioimassa pumppua, niin ei tartteis muuta tehdäkään. Perseestä. Yritin jopa syöttää lasta nelinkontin (picture that!), että saisin leuan osumaan paakkukohtaan, mutta kun lapsi meinaa tukehtua eli ei onnistu. Paakku on edestäpäin katsottuna arviolta aavistuksen verran "koillisessa" eli aika hankalassa paikassa.

Mä alan epäillä, että seuraava vaihe on rinta-amputaatio. Tississä varmaan majailee joku ampiaispesän kokoinen koteloitunut mätäpaise, joka ei lähde kuin leikkaamalla.

2 kommenttia:

  1. Sivusta seuranneena en voi muuta kuin lämpimästi suositella Kefalex-kuuria. Sun oireet kuulostaa jo nyt hurjilta, mut jos kuurin aloittaa ajoissa, niin hoitovaste on ymmärtääkseni hyvä.

    Kefalex siksi, että se pärjää hyvin stafylokokille, joka monesti on rintatulehduksessa taustavaikutin, etenkin jos nännit on rikki. Ja siksikin, että se on sopiva imetettäessä, joskin voi aiheuttaa vatsaoireita äidille ja lapselle. Ja sitä varten sit samalla apteekkireissulla maitohappobakteereja molemmille ja hiivalääke itselle... Söin meinaan itse pari viikkoa sitten Kefalex-kuurin kun tyttärellä oli stafylokokin aiheuttama märkärupi, joka uhkasi levitä minuun ja voi luoja miten kamalan hiivan siitä sain! O_O Tosin näin raskaana ollessa mulla tulee hiiva aika herkästi muutenkin, mutta varoituksen sana on varmaan silti paikallaan.

    Onnea matkaan!

    - Piia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en missään vaiheessa huomannut, että mun nänni olisi ollut rikki. Tänään näin pienenpienen tummanpunaisen pisteen nännin päässä, mutta en tiedä onko se tullut tänään vai muutamia päiviä sitten. Päätin tosiaan kuitenkin sen ab-kuurin hakea, koska en halua ottaa turhia riskejä.

      Kun nyt ei vaan tulisi sitä hiivaa... Tosin onhan se suht' iisi kai nykylääkkeillä parantaa.

      Poista