maanantai 11. helmikuuta 2013

Ei enää

Voi juma, muksu ei varmaan ikinä enää suostu pistämään muuta kuin äidinmaitoa kurkusta alas. On käynyt erittäin selväksi, että lääkitseminen saisi jo riittää. Poikanen ei ota enää ilman huutoa edes D-vitamiinitippoja, jotka se aiemmin vastaanotti suu ammollaan.

Onpahan ollut tauti. Miehellä kuumetta riitti varmaan viikon, kuume saattoi laskea päiväksi ja kohosi sitten taas uudelleen. Mulle onneksi näytti ainakin toistaiseksi riittävän pari kuumeista päivää (mulle, jolle ei yleensä nouse edes kunnon kuume). Poika näytti olevan menossa jo parempaan kunnes taas eilinen oli huono: poika oli ihan sippi koko päivän enkä saanut sitä enää kunnolla edes syömään. Yöllä alkoi sitten syödä, kun mietimme jo päivystykseen lähtöä. Tänäänkin on unta riittänyt, mutta siitä huolimatta ainakin maito on maistunut ja vähän on tullut jo reippauttakin lisää. Kuumekaan ei nyt illalla enää lähtenyt niin jyrkkään nousuun. Nyt jos huominen ei ole tätä päivää parempi, niin lienee pakko hinautua lekurin pakeille.

Mä alan vähän seota tänne sisälle.

4 kommenttia:

  1. Jaksuja. Ja niitä paranemisia koko sakille, varsinkin pienelle, on niin inhottavaa katsoa kun pikkuset on kipeinä.

    Täällä on kans pojalla jotain ihme oireita enkä osaa paikantaa johtuuko ne oireet korvista, hampaista vai mistä lie.



    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti selviää pian, mistä teidän oireet kiikastaa! Mä olen tarkkaillut aika tiiviisti alkaako pikkujätkä haroa korviaan, mutta toistaiseksi mikään ei ole viitannut siihen, että tauti olis edennyt korviin. On kai se silti mahdollista. Kuumetta nääs tuntuu riittävän edelleen...

      Poista
  2. Voi ei, jaksamista!
    Muistan oikein elävästi, että meillä oli vuosi sitten ihan sama tilanne. Poika oli samaa ikää kuin nyt teillä ja alkuvuodesta hällä oli koko ajan joku flunssa. Kerran se äityi korvatulehdukseksi ja oltiin ihan hätää kärsimässä, kun tyyppi ei millään suostunut nielemään antibiootteja. Nestemäisen särkylääkkeen antamisesta oltiin suosiolla luovuttu (vaikka se onkin suppoja suositeltavampaa) ja annettiin kuumeeseen suppoja. Heh, nykyisin poika tykkää yskänlääkkeestä! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me puhuttiin kanssa, että nyt on siirryttävä suppoihin, mutta meillä on ollut vähän ongelmana, että parasetamoli ei laske kuumetta yksinään. Voi kun ei tarvitsis enää pitkään lääkitä, mutta mä alan pelätä, että kyllä sieltä vielä se ab-kuurikin pätkähtää.

      Poista