keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Hei hulinaa!

Voi jumalan perse näitä meidän päiviä. Iskä menee huomenna töihin (se olis ollut lomautettuna, mutta päätti rahan perässä tarjoutua päivystämään) ja äitiä pelottaa. Meillä ei nukuta. Nyt just tuli varmaan joku vahinkonukahdus jo vähän jälkeen klo 22, mutta muuten ollaan menty ihan hullulinjalla. Yritäpä nukuttaa automatkalla, niin herätys tulee sekunneissa, kun päästään jonnekin sisälle. Liike ei enää auta. 

Muutenkin päivisin sitteri on paska, leikkimatto on paska, mutta syli ja syli liikkeessä on rock ja pop! Manducassa tulee huuto, jos ei osaa hypähdellä ja pompahdella oikein.

Sisko kysyi tänään, että oletteko koettaneet, että nukahtaisiko se yksinään. Nukahti se viime viikolla - siis ihan ilman mitään nukutuksia, alkoi vaan unijodlata ja homma selvä. Nyt ei onnistu mitenkään päin. Parina iltana nukahdus tuli sylissä tanssahdellen, eilen tissillä sohvalla kun kaikki vempeleet oli kiinni* ja huone lähes täysin pimennetty eikä kukaan pukahtanut mitään (jostain syystä nyt pystyi kantamaan sänkyyn ilman heräämistä) ja tänään tissillä sohvalla. Välillä illalla sylitanssit :) aiheuttavat karjunnan - tyyppi kai arvaa, että jaaha, mua yritetään selkeesti nukuttaa, EN MUUTEN NUKU. Eilen tyrkättiin lapsi päiväunille viileään eteiseen (ei ulkovaatteita, joten ei ainakaan kuuma ollut), kun se sammahti syliin, mutta unta riitti ihan sen puoli tuntia. 

Huomenna jos olis vähemmän pakkasta, lähden kyllä parin tunnin vaunulenkille. Tai isänsä lähtee ja mä meen nukkumaan, koska tuntuu, että kukun yöt valveilla istumaimetyksistä johtuen. Joskus on ikävä ekoja kuukausia ja niiden helppoutta.



* Meillä ei muutenkaan anneta vielä tämän ikäisen katsoa tv:tä, mutta toki se kiinnostaisi - jopa niin paljon, että aina ei malttaisi syödä.

2 kommenttia:

  1. Täällä kans keinot lopussa. Eilen kelpasi reppu, tänään tuli raivari. Yritettiin 11 pintaan sänkyyyn, mutta selvästi poika arvasi mikä homman nimi oli ja alkoi karjumaan. Syliin sitten simahti ja sänkyyn siirrettäessä kitisi vain hetken. Se on nukkunut jo puoli tuntia! Vau.

    Tänään leikkimatto on kelvannut, jopa niin etten ole koko ajan ollut viihdyttämässä ja sitterissäkin oltiin hetki. Poika on ollut tänän jo enempi oma itsensä. Toivottavasti tuuli olisi kääntynyt.

    Meillä on poikanen ennen nukahtanut ulkovaatteita pukiessä, nyt vain karjuu eikä nuku enää autossa kaikkia matkoja niinkuin ennen. Aivan tuulella käy tämä poika täällä. Jonkinlainen rytmi olisi mukana, mutta ehken vaan osaa..

    Näillä muksuilla on joku salaliitto keskenään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä toistaiseksi vielä naureskellaan ulkovaatteita pukiessa, kun kaverin mielestä pukeminen on jotenkin kivaa, mutta kaukalo ei enää välttämättä olekaan niin hauska paikka. Ei tosissaan nukahda välttämättä sillä sekunnilla, kun auto käynnistyy ja saattaa myös herätä kesken matkan tai vaikka ruokakaupassa, kun ennen kuorsasi tyynesti kaikki kauppareissut (ja päivän yhdet päikkärit saattoivat hoitua samalla, kun me käytiin asioilla).

      Ihan selkee salaliitto tämä on! =)

      Poista