lauantai 13. huhtikuuta 2013

Strange

Vaippakäyrien Juno antoi omituisuusnakin (aikoja sitten). Tunnustukset olis jotenkin paljon helpompia, mutta määritellä nyt mikä on omituista ja mikä ei... Mä olen niin järkyttävän normaali ja tavallinen nykyään, että ei oo nyt helppoa.


  1. En ole sietänyt hiuksia naamalla koko aikuisikäni aikana. Mulla on suurimman osan ajasta ollut tosi lyhyt tukka ja vieläkin näen itseni lähes kaljupäisenä (mustiinpukeutujana). Raskausaikana annoin hiusten kasvaa ja jostain syystä siedän hiuksia nyt hieman paremmin. En vieläkään kyllä pidä niitä auki, jos en föönaa niitä suoriksi ja pistä kilon verran mömmöjä - en pidä siitä, että hiukset sojottavat joka ilmansuuntaan, hiusten tulee olla sileät ja suorat (mitä ne eivät ikinä ole, kiitos taipuisan hiuslaadun).
  2. Seurailen provosoituneena muutaman tuttavan jatkuvia "nykyajassa on se vikana, kun enää ei saa lapsiakaan pahoinpidellä ja on noita maahanmuuttajiakin" -tyyppisiä postauksia somessa enkä suinkaan piilota niitä tai poista kyseisiä tyyppejä kaverilistalta. (Ja vihaan some-sanaakin, mutta silti näköjään käytän sitä täällä.) Joudun valitettavasti olemaan näiden tyyppien kanssa joskus tekemisissä, joten siksikään en kehtaa poistaa kaverilistalta kokonaan. Nyt löysin myös naapurin ja semisukulaisen tyttären julkiset profiilit, joissa molemmissa hehkutetaan ryyppäystä, avaudutaan ihmissuhderyönästä vailla mitään estoja ja viljellään rasistisia vitsejä - ah, mitä sossupornoa! Tunnen itseni niiiiiin hyväksi!
  3. Keikoilla on osattava laulujen sanat ja eturiviin on päästävä. Paheksun syvästi niitä "mulla on näiden vika levy, siinä on tosi kiva se sinkkubiisi, mitä muita levyjä näillä on?" -eturiviin tunkijoita. Teillä ei ole oikeutta.
  4. Olen ollut sinkku koko aikuisikäni. (Ennen kuin siis aloin seurustella lapsen isän kanssa.)
  5. En voi pitää hameita tai sortseja. Mulla on ihan käsittämättömän rumat jalat. Mun pohkeeni eivät ole pelkästään suhteettoman suuret vaan ylipäänsä koivet ovat jotenkin ihan hullun malliset. Kesällä kärsitään!
En nyt jaa tätä sen ihmeemmin eteenpäin, kun ei vaan nyt jaksa.

2 kommenttia:

  1. mä rupesin käyttämään niinä parina superkuumana kesänä verkkosukkiksia, kun en osannut paljain säärin olla. sit totesin, että vitut, ja jätin nekin pois.

    keikoilla mua ärsyttää eniten ne, jotka ei tanssi. etenkin jos ne on eturivissä. mun mitä parhain ystäväni, joka jakaa musiikkimakuni (on levyjäkin soitettu yhdessä), on vähän sellainen hilitympi fiilistelijä. kyllä aina joskus on vähän nolottanut se oma hilluminen sen vieressä, rasittavaa!


    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä otin kerran keikkalipun firman kautta, kun en enää muualta saanut ja vaikka tiedostin, että nyt tulee varmaan virhe, niin enpä aavistanut miten valtavan suuri virhe. En oo varmaan ikinä tuntenut itseäni niin aggressiiviseksi. Porukka ympärillä istui koko keikan eikä edes taputtanut kertaakaan. Kysynkin, että miksi, oi miksi, tällaiset tyypit ylipäänsä menevät keikoille! Voisivat ihan tosissaan pysyä vaikka kotona kuuntelemassa "levyltä" sitä musaa, niin antaisivat tilaa ihmisille, jotka siellä keikoilla oikeasti tahtovat olla. Muumiot, pysykää kotona!

      Poista