keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Puuh

Ei ehdi. Mitään. Saatiin just asuntoasiat suurinpiirtein reilaan (vielä pitää allekirjoittaa sopparit ja lähettää takaisin postitse) ennen reissua. Reissu meni reisille mm. Euroopassa vallitsevan ihanaisen säätilan takia ja vaikka tulikin vietettyä kaikkia aiempia reissuja huomattavasti enemmän aikaa hotellilla, ei hotellissa toiminut netti sitä vertaa, että olisi viitsinyt blogeilla. Tultiin reissusta eilen aika myöhään (iiiihhanaa oli nukuttaa lapsi uudelleen yöllä - juuei) ja nyt kävi ilmi, että pitää laittaa äkkiä työhakemusta, kun näemmä haeskelevat sieltä firmasta, jonne suunnitelma A:n mukaisesti olinkin ajatellut hakea kun työnhaun aloitan. En todellakaan ollut ajatellut palaavani töihin vielä (eikä tietenkään ole varmaa, että paikan edes saisin) - ajatus siitä, että joku vieras näkisi mun lapseni ensiaskeleet on täysin kestämätön. Silti on pakko hakea, koska ei ole tietoa milloin tilaisuus uusii. Jospa isä jäisi kotiin? 

Joo mut joo, nyt on näemmä tilanteet pikkaisen päällä. Lauantaina vielä yllärinä siipan sukulaisen (ei lähi-) hautajaisiin.

Viime viikon neuvolan antia oli, että lapsi ei kasva toivotulla tavalla (told you so!). Täti oli myös sitä mieltä, että poika on todella todella vilkas ja sosiaalinen ja varmasti alkaa jo kaivata muidenkin kuin äitinsä seuraa. Samaa mieltä. Pitäisi kuulemma syksyllä seurakunnan kerhoon - en päässyt sanomaan, että en osallistu seurakunnon kerhoon, vaikka mulla olis ase ohimolla vaan totesin, että ollaan muuttamassa paikkakunnalta, joten varmaan koetetaan sitten mennä uudella paikkakunnalla johonkin. Täti totesi, että on se hyvä, etten jää työttömäksi tänne tuppukylään vaan muutetaan ihmisten ilmoille. Ei paha. Täti myös koetti rauhoitella, että ei tuo pojan vilkkaus vielä epänormaalia ole, mutta että onhan se vaan todella vilkas ja että näin vilkkailla lapsilla onkin usein uniongelmia.

Raportoin ehkä myöhemmin vielä reissusta tai sitten en. Lapsi oli vilkas ja sosiaalinen sielläkin. Lennot hoituivat kätevästi tissin avulla - ei mitään haisua miten homma hoidetaan kotiin, kun en enää imetä. Ja näinhän mä taas Bändinkin.

9 kommenttia:

  1. Puuh tosiaan! Kamalasti säpinää teillä!
    Mutta peukut työnhaulle! Jos tärppää, niin kyllä ne asiat suttautuu. Ja kyllä vuosikkaan voi ihan hyvin laittaa hoitoon, vaikka joku ääni oman pään sisällä sanoisi mitä.
    Lennot ilman tissiä. Kyllä nekin menee, mutta pitää olla aika paljon syötävää ja puuhaa. Ja silti varustautua erittäin pitkällä pinnalla.
    Tsemiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Toivottavasti tärppäis. Vähän tuntuu silti kompromissilta tää haku, kun on nimittäin kyse firmasta, jossa työurani aloitin. Takaisin alkuun.

      Meilläkin oli mukana syötävää ja leluja, mutta ongelma on, ettei tuo meidän tättähäärä jaksa pysyä kiinnostuneena samoista asioista kovin kauaa aikaa (niin kuin ei varmaan muutkaan lapset). Olihan se sellaista viihdyttämissirkusta ajoittain.

      Poista
  2. Vitsi mua kiinnostaa mikä se Bändi on!
    Tsemppiä uusiin juttuihin ja itse kyllä tiedän monta duunia, joissa on saanut aloittaa hoitovapaankin jälkeen, että tasa-arvoa on joissakin duuneissa olemassa :).

    Pst et haluaisi ottaa salasanatunnistusta pois nih pystyis helpommin vastaamaan kännyllä :)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mähän olen ollut tässä firmassa töissä jo aiemmin ja jos eivät ole muuttaneet systeemejään, niin luulen, ettei niillä kaikki pestit alakaan välttämättä heti. Vaikka eipä se oo sanottua, että paikan saan.

      Nyt on jo niin moni pyytänyt salasanatunnistuksen poistoa, että ehkä mä vakavasti harkitsen sitä. Mun aiempaan blogiin (tosin eri alustalla) vaan tulvi kaiken maailman roskaa sen verran, että halusin tänne jotain spämmifiltteröintiä.

      Poista
    2. Mullekin tulee munanjatkeita joka päivä mutta ilm blogger ne jotenkin itse poistaa kun niitä ei kommenttibokseissa kuitenkaan näy? Vaan spostissa.

      Poista
    3. Joka viikko tarkoitin, en ole kuitenkaan niin suosittu munanjatkepiireissä blogeineni :D.
      Hei ja nyt olikin tää varmistus poistunut, joten varoitus, saatan kommentoida useammin :)!

      Poista
    4. Hyvähyvä, ei kun kommentoimaan! :)

      Poista
  3. Minä haen kans pojalle syksyksi hoitopaikkaa, ainakin 3pv viikosta. Ei opiskelusta tule mitään jos tuo marakatti on koko ajan jaloissa :D

    Vai on aktiivisilla lapsilla uniongelmia ;)

    Tylsää tuolla on kotona. Ulkoillaan, uidaan ja leikitään, mutta mikään ei tunnu riittävän. Jos ollaan uudessa paikassa niin sitten ei vain malteta nukkua senkään vertaa.

    Jospa työpaikka tärppäisi ja kaikki loksahtaisi paikoilleen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ei mullakaan tulis opinnoista yhtään mitään, jos yrittäisin samaan aikaan kun lapsi on kotona. Meillä on taas päiväunetkin välillä hakusessa, ei paljoa tehdä ylimääräisiä.

      Katsellaan, mitä tuleman pitää. Ei jotenkin aivot meinaa käsittää edes sitä, että meillä on kohta muutto käsillä.

      Poista